OTEMBA Familiy - Werken bij

 

Gastvrij, gezellig en uniek. Dat is wat ons als OTEMBA- family verbindt en dat is wat wij uitstralen. Gestart op 1 juni 2020, is dit unieke concept opgezet door twee broers en hun zus. Familie bij OTEMBA staat centraal. Wij zijn altijd op zoek naar collega’s die hun passie en kwaliteiten willen delen.

Horeca, marketing, of een passie voor de Japanse cultuur? Of help jij graag bij het organiseren van (team) borrels en uitjes? Bij ons ben jij een unieke toevoeging, en krijg je de kans om door te groeien.

Gastvrijheid en een onvergetelijke service is iets waar wij als familie constant naar streven. Bij ons voel je je thuis, als gast en als collega. steeds zo charmant en lief.

 

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers. 

Van bediening tot bar, van shiftleader tot keukenhulp, van social-media beheer tot het organiseren van events. Binnen de OTEMBA- family is er plek en ruimte om te leren en je te ontwikkelen en het allerbelangrijkste: heel veel plezier te hebben. Want, blije medewerkers betekent blije gasten! Word jij ons nieuwe OTEMBA- family member? Neem contact op! 

werkenbij@otemba-ramen.com

+31 6 28 96 92 70